Kermis Weert

Van vrijdag 27 september 2024 tot en met woensdag 2 oktober 2024 is Kermis Weert! De binnenstad van Weert verandert in één groot pretpark met ruim 130 attracties.
27 sep
t/m 2 okt 2024
gratis
Binnenstad Weert
Kermis

Meer info

Van vrijdag 27 september 2024 tot en met woensdag 2 oktober 2024 is Kermis Weert! De binnenstad van Weert verandert in één groot pretpark met ruim 130 attracties. Bezoekers lopen van plein naar plein langs de 'kermisroute' van maar liefst 1,7 km. 7 pleinen worden ieder omgetoverd tot een volledige kermis. Er is voor ieder wat wils: van vermaak voor de allerkleinsten tot spectaculaire attracties voor de waaghalzen. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Kermis Weert is vol tradities, zoals de officiële opening met saluutschoten, de kermismis in de botsauto’s, de kermisprijzen, prikkelarme kermis en een vuurwerkshow als afsluiter. Toegang tot de kermis is gratis en de ritprijzen zijn heel betaalbaar.

Locatie

Binnenstad Weert
Markt 8
6001 EK
Weert

Andere relevante activiteiten

Geen relevante activiteiten gevonden...
Gemeente Weert
Weert (uitspraakⓘ) (Limburgs: Wieërt) is een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Limburg. De oppervlakte bedraagt 104,3 km² en het aantal inwoners 51.060 per 1 januari 2024 (bron: CBS). Daarmee is Weert zowel qua oppervlakte als qua inwonertal de zesde gemeente van Limburg.

Andere relevante activiteiten

Geen relevante activiteiten gevonden...